Ik  heb ruim 17 jaar als advocaat gewerkt en ben al die jaren gespecialiseerd geweest in arbeidsrecht. Na een verblijf in het buitenland werk ik sinds 2012 als gespecialiseerd arbeidsrecht adviseur. Ik ben gevestigd in Uddel, regio Apeldoorn, maar het is geen enkel probleem als u niet uit deze regio komt, ik kom u voor een gesprek graag tegemoet.

De keuze voor mijn huidige werkwijze – solo – is ingegeven door het feit dat ik geen tijd wil verspillen aan “het jasje” maar alle tijd wil besteden aan de inhoud. Dit heeft voor u als voordeel dat u veel ervaring krijgt tegen een zeer scherpe prijs. Voor mij is het voordeel dat ik mij uitsluitend bezig kan houden met wat ik leuk vind en dat is arbeidsrecht.

Zowel werkgevers als werknemers maken gebruik van mijn expertise. Hierdoor weet ik precies hoe de andere partij redeneert en is het eenvoudiger naar een oplossing toe te werken. Vanzelfsprekend heb ik veel ervaring met procederen, maar ik geef er de voorkeur aan problemen in onderling overleg op te lossen. Dit leidt vaak sneller tot een positief resultaat waardoor kosten worden bespaard.

Wilt u meer over mij weten? Lees dan mijn Linked-in pagina.