Schrijf een nieuwe aanbeveling

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen wordt je ipadres 34.207.230.188 opgeslagen.
4 entries.
Zeer tevreden cliënten
Wij zijn heel erg blij, dat onze accountant Linda heeft aanbevolen in een hele nare situatie. Door haar kundigheid heeft zij ons geholpen een vervelende rechtszaak te winnen. Het persoonlijk contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben ook het volste vertrouwen in Linda en schakelen haar ook in voor advies omtrent o.a. arbeidscontracten en andere zaken op juridische vlak m.b.t. ons bedrijf. Niet anders dan zeer positieve ervaring en zeker aan te bevelen voor juridische ondersteuning.
Een tevreden cliënt
Ik heb Linda ervaren als een zeer doortastende juriste. Die mij vakkundig, zorgvuldig, attent en met veel gevoel voor de menselijke kant van de zaak heeft bijgestaan. Door samen met de nodige humor de interactie bij een arbeidsconflict te beschouwen, zijn we ook in staat geweest het conflict enigszins te relativeren. Waarbij het beoogde resultaat in goed overleg is behaald.
Gerda Haagen, Executive coach at psychologenpraktijk Haagen & Smiet
In mijn praktijk als executive coach heb ik diverse cliënten met problemen op het vlak van arbeidsrecht doorgestuurd naar Linda van der Stam. Zij heeft zich in deze ingewikkelde materie gespecialiseerd en heeft mijn cliënten zonder uitzondering uitstekend advies gegeven.
Elvira van den Berg
Ik heb Linda mogen ervaren als een zeer vakkundige juriste. Ze beschikt over sterke denk- en doekracht en deze zet ze beide in voor de klant. Daarnaast is ze een zeer prettig persoon om mee te werken: gedegen en toch snel, flexibel, vriendelijk, humoristisch en to the point.